info@publicpartners.nl

De Werkfabriek

Als Public Partners zijn wij er trots op dat we deel uitmaken van de community ‘De Werkfabriek’.  De oorspronkelijke printfabriek uit 1970 is tegenwoordig een bruisende co-workspace voor sociale ondernemers en veelbelovende startups. Een plek om te ontmoeten, te netwerken en te verbinden.

 

 

Door wederzijds open te staan voor de ervaringen en feedback van de community – van social cleaning bedrijf Nelis tot aan IamProgrez, dat gamyfied assessments ontwikkelt en 2DOC en City Hub, die zich richten op duurzame stedelijke logistiek - dragen wij bij aan een toegankelijke wereld waarbij er op een laagdrempelige manier kennis wordt overgedragen en wordt samengewerkt.

 

Graag nodigen wij onze opdrachtgevers en relaties uit bij ons in de Werkfabriek. Wij bieden een inspirerende omgeving om even uit de waan van de dag te stappen en te reflecteren op de toekomst, of om met een team te werken aan een strategie, project- of programmaplan. Graag brengen wij u ook in verbinding met co-workers in de Werkfabriek die mogelijk bij kunnen dragen aan het realiseren van uw doelen.

 

Kijkt u voor meer informatie op www.werkfabriek.org.

 

 

 

 

Routebeschrijving vanaf Den Haag Centraal Station (fiets)

Vanaf Den Haag Centraal Station is De Werkfabriek het makkelijkst en het snelst te bereiken per (ov-)fiets.

Zodra u uit de fietsenstalling komt slaat u linksaf. U blijft deze weg volgen door steeds rechtdoor te gaan tot u bij het kruispunt komt waar u tegenover u een Mac Donalds ziet. Op dit kruispunt gaat u links. Vervolgens gaat u na ongeveer 200 a 300 meter de eerste straat rechts in. Deze straat fietst u uit om vervolgens aan het eind van de straat linksaf te slaan. De Werkfabriek bevindt zich aan u rechterzijde.

U kunt uw fiets het beste aan de linkerzijde naast De Werkfabriek plaatsen op het parkeerterrein.

 

 

Routebeschrijving vanaf Den Haag HS (Bus)

Vanaf station Den Haag HS vertrekt ongeveer 8 keer per uur een bus richting Voorburg station. Wanneer deze bus pakt en uitstapt bij halte ‘Wegastraat’ hoeft u slechts 4 minuten te lopen om bij De Werkfabriek te komen. Na het uitstappen loopt u richting het kruispunt waar u de weg oversteekt (met uw rug naar de Mac Donald toe).

Vervolgens gaat u na ongeveer 200 a 300 meter de eerste straat rechts in. Deze straat loopt u uit om vervolgens aan het eind van de straat linksaf te slaan. De Werkfabriek bevindt zich aan u rechterzijde.

 

 

#public partners

#werkfabriek

#routebeschrijving

#samenwerken

#den haag

© 2018 Public Partners